Diamond painting foto

De vele opties waaruit u kunt kiezen

Diamanten fotolijsten en strass-afbeeldingen zijn zeer unieke decoratieve kunstwerken die bij elke gelegenheid een elegant geschenk kunnen zijn, inclusief bruiloft, doop, jubileum, verjaardag enz. Het kan ook een uniek cadeau zijn voor bruidsmeisjes, bruidsjonkers en zelfs voor een huwelijksdatum. Op maat gemaakte diamanten fotolijst met strass is een creatief idee om de gelegenheid op te fleuren. DIY-portret van je geliefde is een ander leuk idee om meer stijl en elegantie toe te voegen aan je trouwdatum.

Custom Diamond Painting Picture Canvas Een uniek canvas naar keuze is het eerste waar je op moet letten als je aan de slag gaat met het proces van Diamond photo canvas. Er zijn verschillende opties voor u beschikbaar op de markt. Grote digitale foto’s kunnen eenvoudig worden omgezet in een verbluffende kunst met hoge resolutie met behulp van de nieuwste digitale fotocanvaservices die worden aangeboden door verschillende online studio’s. Het formaat van digitale afbeeldingen kan eenvoudig worden aangepast aan de exacte afmetingen van uw lijst, zodat het niet moeilijk zal zijn om ze op de muren van elke kamer in uw huis weer te geven.

Gebruik vierkante boormachines om het canvas te maken. Diamant foto canvas kan worden gemaakt met behulp van standaard schildermethoden, zoals het gebruik van schilderstokken en penselen, pastels en andere schildermediums. Het is echter belangrijk dat u vierkante boren gebruikt om ervoor te zorgen dat alle diamanten nauwkeurig worden geboord om een glad oppervlak te creëren. Gebruik wijd-opgestelde en grote gatponsen om ervoor te zorgen dat de diamanten veilig op zijn plaats zijn. Gebruik metalen gereedschap om de gaten te boren.

Diamantmozaïek U kunt een prachtige diamanten fotolijst maken door een diamantmozaïek te maken met dunne glasplaten. De dikte van de glasplaten moet net iets dikker zijn dan de dikte van de hoofdplaat. U moet dan elke individuele diamant in zes diamanten van gelijke grootte snijden. Voor het besproeien van de diamanten kun je een elektrische platte uitloop gebruiken. Vervolgens kunt u de onderkant van de vierkante boor in een gat aan de bovenkant van de hoofdplaat voeren.

Diamantslijpen U kunt er ook voor kiezen om de diamanten exact volgens uw specificaties te laten slijpen met behulp van diamantslijpservices. Dit is een innovatieve techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van computergestuurde diamantsnijmachines. Het helpt u om snel en nauwkeurig de diamanten nauwkeurig te slijpen. Met behulp van de diamanten fotolijstkit zou u kunnen leren hoe u de diamantslijpmachines correct gebruikt. U kunt de techniek leren van de professionals die deze service aanbieden.

Vooraf afgewerkte diamantafbeeldingen Vooraf afgewerkte diamantschilderijen worden professioneel gemaakt om ervoor te zorgen dat de persoonlijke smaak van de klant in aanmerking wordt genomen bij het maken van de eindproducten. Verschillende professionele kunstenaars worden ingehuurd om de afgewerkte stukken te maken. De professionele schilders kunnen de Diamond-fotolijst aanpassen aan de voorkeuren van de klant. Zodra het schilderij klaar is, worden de Diamond fotolijsten naar de klant gestuurd. Ze kunnen deze prachtige creaties voor onbepaalde tijd bewaren met de garantie dat ze duurzaam zijn.

Bezoek voor meer informatie hun website op mythofasia.nl