vlees

Tips voor het kopen van vlees

Koop vlees voor BBQ afkomstig van slagers en boerderijen in North Yorkshire.

Al het BBQ-vlees is puur van Britse inheemse soorten. Geen gehakt, geen varken, geen lam, geen gans of fazant. Het rundvlees van onze scharreldieren is magerder en vaak antibioticavrij.

Koop vlees voor de BBQ dat afkomstig is van dieren met vrije uitloop en dieren die geen hormonen of antibiotica krijgen. Er is veel discussie over de vraag of biologisch vlees beter voor je is. Ik ben hier om je te vertellen dat elk vlees van een dier gezond en sterk moet zijn, als dat niet zo is, dan is het dat waarschijnlijk ook niet! Koop volkoren rundvlees en varkensvlees. En blijf bij het traditionele BBQ-marmering (geroosterd vlees aan de buitenkant en vochtig van binnen), dat is het meest traditioneel.

Met gras gevoerd rundvlees is de laatste tijd erg populair geworden. Met gras gevoerd rundvlees heeft veel gezondheidsvoordelen. Met gras gevoerd rundvlees heeft een veel lager vetgehalte dan zijn Europese of Amerikaanse tegenhangers en is ook milieuvriendelijker. Het is ook bekend als natgerijpt vlees, de term definieert dat het vee werd gevoerd en grootgebracht op een boerderij en niet in een hok op een boerderij. Het vlees van deze rundvleessoort is doorgaans magerder en van hogere kwaliteit dan dat van legkippen die voornamelijk als vlees worden geconsumeerd.

Als u wat meer keuze nodig heeft, waarom bezoekt u dan niet uw plaatselijke slagers en koopt u bij hen. Als je vlees bij de slager koopt, zul je vaak merken dat ze de stukken voor je snijden en voorbereiden, samen met de bijbehorende botten en kraakbeen om ervoor te zorgen dat het allemaal tegelijkertijd wordt bereid. Soms bevriezen ze zelfs een deel van de bezuinigingen tot wel een maand. Rundergehakt kopen bij uw slagers is een van de gemakkelijkste manieren om vlees te kopen. De slagers snijden het vlees voor u in oersneden en als u het bij dezelfde slager koopt, kunt u het reeds ingevroren en reeds bereid ontvangen.

Als u een slager heeft gekozen om uw vlees bij te kopen, moet u altijd de kwaliteit van het vlees controleren.

Vraag hen of ze speciale bezuinigingen hebben, zoals entrecote of ribtips. Idealiter zouden deze delen alleen op de allerbeste stukken rundvlees moeten worden gebruikt. Vraag naar de namen van de stukken vlees en de naam van de plaatselijke slager waar u uw steaks kunt kopen. Op deze manier weet u of u de beste kwaliteit krijgt.

Steaks zijn verkrijgbaar in verschillende soorten: oerbiefstuk, lendenstuk, roksteak, zijsteak en ossenhaas. Lende is het meest populaire stuk vlees en is meestal het middenstuk van het rundvlees. Als u op dieet bent, is dit een goede manier om u te helpen de extra kilo’s vet en calorie├źn te laten vallen. Sommige stukken vlees zijn gemakkelijker verteerbaar dan andere en daarom moet u degene kiezen die voor u gemakkelijker verteerbaar is.

Krijg meer informatie: https://cooltomeatyou.nl/